Hoppa till innehållet Hoppa till navigeringen Hoppa till början av sidan
English Deutsch русский язык Svenska
Hotell Nostalgi och Motala motormuseum i Motala hamn
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev:
 

Senaste nyheterna:

2015-04-21 13:30
Motala Motormuseum 20 -års jubileum ...
1 maj 15.00 2015 inviger Motala Motormuseum ytterligare 380 kvadratmeter utställningsyta och i...

2015-03-26 11:33
Öppettider Påsk
Skärstorsdag 08.00 - 21.00 Långfredag 08.00 - 21.00 Påskafton 08.00 - 21.00 Påskdagen 10.00...

2015-03-18 10:57
Veteranmarknad vid Motormuseum
Vid Motala Motormuseum och Hamnen Bil, MC-delar & nostalgiprylar samt annat trevligt! Måndag 6 ...

2015-03-09 11:17
Besök oss på Motala Expo!
Kom och besök oss i monter R1 på Motala Expo i helgen. Där berättar vi mer om vårt 20-års...

2014-12-04 14:52
Ändrade öppettider
Ändrade öppettider för Jul, Nyår och trettonhelgen. Måndag 22 december...

 

Besök gärna våra länkar till andra intressanta sidor:

Avesta fordonshistoriker Våra träffar har i år flyttat till Avesta flygplats men är som vanligt på onsdagar klockan 18.00 och ALLA är som vanligt välkommna, både med bil, motorcykel eller utan så träffas vi helt enkelt för att ha trevligt, prata, fika och äta varmkorv (Finns att köpa!).

Björke Vävstuga Björke Vävstuga ligger i Vånga Bergslag, en naturskön landsbygd där du kan njuta av förtrollande färger både ute och inne.

Husqvarna Folkets Park Bil & MC träffar i Huskvarna Folkets Park. Fikaträff alla onsdagar i maj-augusti kl 18-21. Klubb o temakvällar samt linedance mm. Välorganiserad stor parkering med besöksvärdar, information kl 19 från scenen. Träffprogram på vår hemsida.

Brunneby Musteri Sveriges bredaste sortiment av fina naturprodukter, t.ex. saft, juice, cider, enbärsdricka, glögg, sylt, marmelad, gelé. Gårdsbutiken är öppen året runt. Mysigt café och restaurang.

Cadillac Club Skandinaviens största Cadillacklubb. Alltid informativ, uppdaterad och fräsch hemsida. Gör ett besök på www.cadillacclub.se

Det östgötska kulturarvet Här finner du all tänkbar information om länets kulturhistoria.

Flygvapenmuseum Här visas det svenska militära flygets utveckling från 1912 fram till dagens JAS 39 Gripen.

Gamla Linköping Gamla Linköping är ett friluftsmuseum samt kulturreservat i västra Linköping. Här finns åtskilliga hantverksbodar och butiker, och många museer samt gamla hus från Linköping

Göta Kanal Här hittar du allt som är värt att veta om Sveriges största upplevelseområde!

Husqvarna fabriksmuseum Här finns mängder med intressanta grejer som har producerats på Husqvarnafabriken. Köksgrejer, symaskiner, motorsågar, motorcyklar, gräsklippare, köttkvarnar, vapen m.m.

Sören Nordenström Eftersom jag älskar både hundar och måleri blev det naturligt för mig att börja med hundporträtt. Det är väldigt spännande att studera in en hund och dess uttryck i lugn och ro och försöka fånga dess väsen med olja på en duk.
Ett bilporträtt av klassiskt snitt på älsklingsbilen värmer nog entusiasterna under vintern då renoveringsobjekten ligger i vintervila
Det är så kul att dela dessa bilentusiasters glädje över sina bilar med alla sköna former, färger och roliga historier och måla av deras fantastiska skapelser eller renoveringsobjekt och skapa ett unikt bilporträtt av just deras favorit.
En del mina målningar från Kyrkö mosse finns på Motala motormuseum, där du också kan köpa dem.

Kräftriket Projektet Destination Kräftriket ska verka på lokal och regional nivå och gagna landsbygdsutveckling och det övergripande syftet är att skapa näringsverksamhet baserad på resurserna i och runt Vätterbygden.
Projektet ska verka för en utveckling och samordning av Vätterbygdens naturresurser, i och runt Vättern. Denna samordning skapar stor potential för nya entreprenörer att utveckla lokala företag och produkter. Genom denna mångfald stärks varumärket Kräftriket. 

Kräftriket ska verka som motor för regionens destinationsutveckling.

Kung Sverker Utflyktsbåten som trafikerar Göta Kanal och Vättern. Boka en tur i de vackra omgivningarna runt Motala och Borensberg när du ändå besöker Motala Motormuseum. En tripp som ger mersmak.

Ladugård 206 En ladugård fylld med ljuvliga delikatesser. Här finns bl.a. Ost & Delikatessbutik, Kafé med omtalade smörgåsar och våfflor.

Linköpings Slotts- och Domkyrkomuseum Här belyses slottets och domkyrkans historia samt stiftets tillkomst och utveckling från 1100-talet fram till idag.

Löfstad Slott Löfstad Slott är ett intakt adelshem med anor från 1400-talet. Slottet tillhörde under 200 år släkten Lillie och ägs av Östergötlands länsmuseum

Motala Hamn Strosa runt och upptäck en av Sveriges vackraste insjöhamnar. Motala Hamn ligger mycket naturskönt vid Göta Kanal och Motala Ström. 
Hamnrådet arrangerar många trevliga evenemang för alla åldrar i nära samarbete med Motalas föreningsliv.

Ola´s Sportfiske Här finns det mesta inom sportfisket. Nära beläget i Motala hamn. Behöver du råd och tips inför fisket - kontakta dem för mer upplysning.

Sancta Birgitta Klostermuseum Museet förmedlar kunskap om Birgittas liv, hennes visioner, uppenbarelser och omvärld. Här erbjuds stillhet och andlighet i förening med spännande och nyskapande museiteknik.

SveciaTravels.se Hos Svecia Travels kan du boka logi och evenemang. Svecia Travels paketerar även turism och upplevelser i Motala, Östergötland och Sverige, direktbokning via deras hemsida www.sveciatravels.se

Sveriges Rundradiomuseum Sveriges Rundradiomuseum, beläget uppe på en skogklädd platå en dryg kilometer ovanför staden och inrymt i den gamla sändarstationen varifrån det bekanta anropet Stockholm-Motala ljöd genom många decennier. 
Tyvärr är den väldiga gamla hängsändaren nermonterad sen några år, men de två väldiga masterna som höll uppe sändaren är kvar liksom det tempelliknande stationshuset med de tre kronorna, där är muséet nu inrymt.

Östergötland Här hittar Du information och telefonnummer till allt tänkbart i länet som kan vara bra att veta.

Östsvenska Turistrådet Östsvenska Turistrådet är ett kunskaps-, samordnings och marknadsföringscentrum för turismen i Östergötland med det överordnade syftet att bidra till att skapa tillväxt inom länets hela besöksnäring. 
Hotell Nostalgi folder

Hotell Nostalgi i Motala hamn!
Perfekt beläget tillsammans med Motala Motormuseum med Brasserie NostalGI Restaurang, Café, Bar och A´la carte med finaste utsikten över hamnen och hamninloppet!

Buick 1910 10 år 2010

Buick 1910 - Fyller 100 år 2010 finnssjälvklart på Motala Motormuseum

Kungens moped Puch Florida

Kungens moped - en vit  Puch Florida är mycket populär på Motormuseum!

Motorlife
Sveriges största Rols-Royce utställning
Sveriges största Rolls-Royce utställning
Vi har Sveriges största Rolls-Royce utställning på Motala Motormuseum med bilar från 1927 och nyare!
Sveriges största Rolls-Royce utställning
Senast publicerad: 150421 | Powered by SiteSmart